Breikkeri-tiimin jäsen Anne Sironen

Breikkeri-tiimin jäsen Anne Sironen

Hei, olen Anne Sironen ja hypännyt Breikkerin iloiseen sisällöntuotantotiimiin syyskuussa 2018. Olen tuore kasvatustieteiden kandi, pääaineena varhaiskasvatus ja kohta myös kasvatustieteiden maisteri. Minulla on vankka kokemus päiväkotimaailmasta, noin 20 vuotta. Tuohon aikaan sisältyy työskentelyä monen ikäisten lasten kanssa, pari vuotta myös ykkös- ja kakkosluokkalaisten kanssa. Lisäksi minulla on ollut etuoikeus ja onni työskennellä tuetun esiopetuksen ryhmässä kolmen vuoden ajan, ihanien ja monenlaisten lasten kanssa. Tämän koen tuoneen minulle paljon ammatillista osaamista ja ymmärrystä.

Kehittäminen ja mahdollisuuksien etsiminen ovat minulle luontainen tapa suhtautua maailmaan ympärilläni. Mielestäni meidän aikuisten on tehtävä parhaamme rakentaaksemme lapsille paras mahdollinen ympäristö oppimiseen ja tässä lapsen hyvinvointi on keskeisessä roolissa. Opettajan työ on mm. pedagogisten ratkaisujen puntarointia; suunnittelua, toteutusta ja arviointia. Myös Breikkeriä katselen pedagogisin silmin ja tuon osaamistani täydentämään jo muutenkin huippua ja monipuolista Breikkeri-tiimiä.