Happia tukemassa oululaista harrastejalkapalloa

Happia tukemassa oululaista harrastejalkapalloa

Happia on solminut yhteistyösopimuksen harrastejalkapallon erikoisseuran, Hollihaan Raitis ry:n kanssa. Happian logo komeilee seuraavat kaudet komeasti ja näyttävästi Raittiin pelipaidoissa.

Hollihaan Raitis on toiminut virallisesti vuodesta 2013 tarjoten pelimahdollisuuksia aktiiviuransa jo lopettaneille pelaajille ja lukuisille muille henkilöille, joilla ei ole välttämättä henkilökohtaista futistaustaa. Seura on aktiivisesti ottanut osaa joka vuosi puulaakisarjaan sekä elokuiseen SM-puulaakiturnaukseen Oulussa. Seuran perustajarunko pelaa edelleen aktiivisesti seuran joukkueessa.

Happia haluaa osaltaan pyrkiä edistämään oululaista kulttuuri- ja harrastustoimintaa sekä oma-aloitteisuutta harrastusmahdollisuuksien luomiseksi. Lajilla tai harrastusmuodolla ei lopulta ole niin merkitystä, mutta harrastejalkapalloseurassa, joka tuntee tervettä ja niin paljon kaivattua seuraylpeyttä, että suunnittelee omat logot, pelipaidat ja kaulahuivit – joita voi bongata Oulun katukuvasta – virtaa aitoa, raitista happia!