Breikkeri-logo

Breikkeri on uudenlainen selainpohjainen työkalu opettajille. Se sisältää oppilaille suunnattuja lyhyitä harjoitteita, jotka tukevat laaja-alaista oppimista uuden opetussuunnitelman tavoitteiden mukaisesti.

Breikkerin harjoitteet rytmittävät oppitunteja, ovat kuin happihyppyjä varsinaisen aineopetuksen keskellä. Opettaja valitsee itse, milloin ja minkä tyyppinen harjoite on paikallaan – Breikkeri hoitaa kaiken muun.

 

VipuvoimaaEU

Breikkeri – Laaja-alaista oppimista toiminnallisesti

Liikunta- ja ilmaisukasvatus, dialogitaidot, taukojumppa…

Breikkerin tehtävät on luokiteltu kategorioihin, jotka ovat tuttuja opetussuunnitelmasta, joten opettajan on helppo löytää valitsemansa aihepiirin mukainen tehtävä. Kategorioiden sisällä on sata erityyppistä, päivittyvää tehtävää, joita tehdään yksin, parityöskentelynä tai ryhmässä.

Breikkeriä käytetään verkkoselaimella, millä tahansa päätelaitteella. Se on todella helppokäyttöinen, innostava tehtäväpankki, jolla on kaksi keskeistä tarkoitusta: auttaa lapsia laaja-alaisessa oppimisessa ja helpottaa opettajan työtä sen osalta.

ops-kaavio

Kaveritaidot ja parityöharjoitukset – Breikkeri yhdistää oppilaat

Kaikki Breikkerin harjoitteet on laadittu niin, että ne voidaan suorittaa luokkatilassa ilman erityisiä valmisteluja. Breikkerin hahmot, ömpit, kulkevat mukana harjoitteissa ja innostavat oppilaita.

Breikkeri on tarkoitettu luontevaksi osaksi opetusta, johon kaikki voivat osallistua. Breikkeri ei sulje ketään ulkopuolelle, vaan yhdistää ja vahvistaa oppilaiden välistä vuorovaikutusta.

Haluatko Breikkerin käyttöön koulullenne?

Breikkeri on jo käytössä lukuisissa alakouluissa ympäri Suomen. Tutustu Breikkeriin, katso esittelyvideo ja tutki esimerkkiharjoitteita. Anna Breikkerin hahmojen, ömppien, hurmata ja innostaa toiminnallisen laaja-alaisen oppimisen pariin.

Siirry Breikkeriin