Perhemuuveja Oulussa ja Kempeleessä

Perhemuuveja Oulussa ja Kempeleessä

Suositut perheliikuntaryhmämme saavat jatkoa! Aikuisen ja lapsen tarinalliset liikuntatuokiot touko-kesäkuussa Fit Edenissä ja Zempissä!

Hei äiti tai isä, kaipaatko liikettä, virtaa ja yhteistä iloa – tarvitsetko happia – perhevapaan keskellä?

Tule saamaan energiaa pikkulapsiarkeen ja pitämään hauskaa aikuisen ja lapsen yhteisessä liikuntatuokiossa, kuuden kerran perhemuuveissa. Jokaisessa tuokiossa on oma tarinallinen teemansa. Näissä ryhmissä nauttivat ja innostuvat sekä aikuinen että lapsi!

Ryhmien ohjaajana toimii kokenut liikuntakasvatuksen ammattilainen, kahden vikkelän tytön äiti, yrittäjä Sanna Virtanen. Ohjaajana Sanna on innostava ja heittäytyvä, luova ja hullunkurinen, helposti lähestyttävä ja turvallinen aikuinen. Tuntirakenteet on suunniteltu lapsen liikunnallista ja sosio-emotionaalista kehitystä tukien, punaisena lankana liike, leikki ja luovuus.

PERHEMUUVIT järjestetään viikoilla 20-25 seuraavasti:

OULU: Fit Eden, Holstinsalmentie 29
Keskiviikkoisin 16.5.–20.6.2018

KEMPELE: Liikuntakeskus Zemppi, Pekurintie 2
Torstaisin 17.5.–21.6.2018

VAUVAMUUVIT, klo 11.00-11.30
(Fit Edenissä keskiviikkoisin, Zempissä torstaisin)

  • aikuinen ja 2-12 kuukauden ikäinen lapsi
  • 6 kerran kurssi, hinta 59 euroa

Aikuisen ja vauvan hauska, tarinallinen liikuntatuokio, joka tukee vuorovaikutussuhteen kehittymistä. Monipuolisia kanto-otteita sisältävän mielikuvaliikunnan avulla vauvan käsittelyvarmuus kasvaa ja vauva saa aikuisen sylissä kehollisen kokemuksen liikkeen rytmistä ja musiikista. Tunti koostuu laululeikeistä, loruista, vauvan kehonhahmotusharjoituksista, yhteisistä tanssipätkistä, tarinallisista seikkailuista, välinekokeiluista sekä aikuisen kehoa huoltavista harjoituksista.

TAAPERO- JA MUKSUMUUVIT, klo 10.15–11.00
(Fit Edenissä keskiviikkoisin, Zempissä torstaisin)

  • aikuinen ja 1-3 vuotias lapsi, myös perheen muut 1-5-vuotiaat lapset tervetulleita samalla osallistumisella!
  • 6 kerran kurssi, hinta 59 euroa

Aikuisen ja lasten hauska, tarinallinen liikuntatuokio, joka tukee vuorovaikutus- ja ryhmässä toimimisen taitojen harjoittelua sekä lapsen perusliikkeiden oppimista omalla ikä- ja taitotasollaan. Lisäksi yhteinen tuokio antaa virtaa pikkulapsiajan arkeen ja vanhemman jaksamiseen. Tunti koostuu laululeikeistä, loruista, lapsen kehonhahmotusharjoituksista, yhteisistä tanssipätkistä, tarinallisista seikkailuista, temppuilusta ja välinekokeiluista. Aikuinen voi osallistua tuokioon useamman lapsen kanssa.

ILMOITTAUTUDU MUKAAN TAI OSTA KURSSI LAHJAKSI!

Sitovat ilmoittautumiset ja lisätiedot Sanna Virtanen, sanna@nullhappia.fi, p. 040 759 5492

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro omat yhteys- ja laskutustietosi sekä mainitse kumpaan paikkaan Ouluun vai Kempeleeseen ilmoittaudut. Sen jälkeen saat laskun sähköpostiisi, joka tulee maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä. Kursseilla on hyvin rajoitetusti paikkoja, sillä haluamme pitää ryhmät tiiviinä ja kotoisina, joten toimi nopeasti.

Tervetuloa!

Sannan perhemuuveista sanottua:

Tosi kivat muuvit, meillä molemmilla oli hauskaa!

Teemat vaihtelivat ja mukavasti erilaisia harjoitteita!

Vauvakin ihan onnessaan joka kerta!

Olen jo suositellut näitä eteenpäin!