circle-gradient

Happia on syntynyt ilosta, halusta ja intohimosta tuottaa elämyksellistä hyvinvointikasvatusta. Tuotevalikoiman keskiössä ovat inspiroivat monialaisen oppimisen tuotteet ja työkalut opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille. Heidän arkipäivän haasteiden ymmärtäminen ja helpottaminen on Happian sydämen asia.

Happia on valloittava ja intohimoinen tiimi, joka koostuu liikunta-, opetus- ja kasvatusalan sekä liiketoiminta- ja digitaalisen osaamisen ammattilaisista. Tuloksena syntyy elämyksellisiä hyvinvointikasvatuksen tuotteita ja palveluja.

Happian perustaja on Sanna Virtanen, liikuntakasvatuksen ammatillinen opettaja, pitkän linjan kouluttaja ja kahden vikkelän tytön äiti. Sanna on toiminut opettajana eri oppiasteilla sekä luonut monialaisissa kehittämishankkeissa ja -tehtävissä ratkaisuja elämänkaaren kattavan hyvinvoinnin lisäämiseen. Hänen vahva voimistelu- ja tanssitaustansa on antanut myös pohjaa Happian monipuoliselle, toiminnallisuuteen aktivoivalle tuotevalikoimalle.

Sanna on raikas tuulahdus energiaa, iloa ja valoa, ja kaikkea tätä on myös Happia. Se näkyy ja tuntuu paitsi yritys- ja palvelukulttuurissamme myös kaikissa tuotteissamme ja palveluissamme.

happia_sanna_07

Happia on tila, jossa on hyvä olla.

Teemme yhteistä matkaa asiakkaidemme ja kohderyhmiemme kanssa, haluamme olla läsnä elämänkaaren eri vaiheissa ja auttaa harjoittamaan hyvinvointia edistäviä taitoja niissä.

Ota yhteyttä