Breikkeri-tiimin jäsen Maria Tauriainen

Breikkeri-tiimin jäsen Maria Tauriainen

Hei, olen Maria Tauriainen ja olen ollut Breikkerin sisällöntuotantotiimissä mukana syksystä 2018 alkaen. Koulutukseltani olen tradenomi, kasvatustieteiden kandi sekä pian myös kasvatustieteiden maisteri. Tällä hetkellä työskentelen päiväkodissa opettajana.

Lasten liikunnan parissa olen työskennellyt jo noin 13 vuoden ajan ja liikunta on aina ollut osa arkeani. Liikunnallinen taustani johdatteli minut myös mukaan Breikkeri-tiimiin. Minulle tärkeintä on, että jokaisella lapsella on mahdollisuus liikkua ja leikkiä innostavassa ympäristössä.

Breikkerin parissa ja loistavan tiimin avulla olen saanut valtavasti avaimia toimia lasten parissa. Innostunut ja ammattitaitoinen tiimi on auttanut minua näkemään oppimisympäristön aivan uudella tavalla. Työssäni tärkeimpinä asioina pidän lapsilähtöisyyttä sekä sitä, että jokaisen lapsen ääni tulee kuulluksi. Haluan kannustaa lapsia ilmaisemaan itseään ja omia ajatuksiaan. Työssäni kannustan lapsia liikkumaan ja haluan auttaa heitä löytämään liikunnan ilon.