Breikkeri-tiimin jäsen Sari Kuivas

Breikkeri-tiimin jäsen Sari Kuivas

Hei, olen Sari Kuivas ja aloitin Breikkerin sisällöntuotantotiimissä syksyllä 2017. Olen iloinen siitä, että voin antaa osaamistani tälle luovalle tiimille.

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja erilaiset oppijat ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Valmistuttuani fysioterapeutiksi v. 1995 lähdin suuntaamaan omaa osaamistani lasten maailmaan sekä soveltavaan liikuntaan. Tervaväylän koulu toimi pitkään työnantajanani ja tällä hetkellä toimin Suomen Vammaisurheilu –ja liikunta VAU ry:n alueyhteyshenkilönä Oulussa sekä soveltavan liikunnan kouluttajana. Toimin myös Sherborne –liikunnan kouluttajana Pohjois-Suomessa.

Olen hyvin käytännönläheinen ja luova. Arjen kuntoutus, perhetyö ja moniammatillinen yhteistyö ovat olleet suuntaviivoja työssäni. Takataskuun on matkan varrella tarttunut paljon ajatuksia ja ideoita, joita on ollut mahtava jakaa muiden Breikkeri-tiimiläisten kanssa. Hienoa kun meillä on yhdessä lasten kanssa mahdollisuus luoda tällaisia uudenlaisia oppimisympäristöjä.

Pidän tärkeänä, että kaikilla lapsilla on mahdollisuus tulla kuulluksi, löytää omat vahvuutensa ja tapansa olla osallisia. Tietoisuus siitä, mitä kukin meistä tarvitsee, miten voimme siihen itse vaikuttaa ja mitä annettavaa meillä muille on, on tärkeää. Tutkimalla ja eri aistien kautta havainnoimalla lapsi rakentaa kehotietoisuuttaan ja vahvistaa siten itsetuntemustaan. Kun tuntee oman itsensä on helpompi rakentaa siltoja toisiin ihmisiin.