Kuinka yhdistetään digitaalisuus, toiminnallisuus sekä opetussuunnitelman laaja-alainen oppiminen?

Tule kuulemaan, ihastumaan ja kokemaan. Alakouluja läpi Suomen parissa kuukaudessa valloittanut ja ihastuttanut Breikkeri esitellään ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudulla julkisesti – Educa-messujen läheisyydessä!

Perjantai 26.1.2018

klo 14.00 Haaga-Helia AMK, Helsinki

Mistä on kysymys? Lue lisää tältä sivulta ja ilmoittaudu pikaisesti. Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautuminen on välttämätöntä rajallisen tilan vuoksi.

Elämyksellistä hyvinvointikasvatusta tarjoava Happia Oy lanseerasi elokuussa 2017 alakouluille suunnatun toiminnallisen verkkopalvelun, Breikkerin, tukemaan OPS:n laaja-alaista osaamista. Palvelu on saanut innostuneen vastaanoton ja se on otettu jo laajalti käyttöön suomalaisissa alakouluissa sekä Suomi-kouluissa Tallinnassa ja Shanghaissa.

Uudenlaista elämäntaitojen harjoittelua alakouluihin!

Breikkeri on vuorovaikutus-, tunne- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä liikunnallisuutta yhdistävä tarinallinen verkkopalvelu, joka monipuolisten toiminnallisten tehtävien avulla vahvistaa lapsen kokonaishyvinvointia. Mukaansatempaavat tehtävät pohjautuvat uuteen opetussuunnitelmaan. Tehtäviin johdattavat Breikkerin valloittavat hahmot, Ömpit, jotka opastavat lapsia omien vahvuuksiensa kautta. Ömpit opettavat erilaisten harjoitteiden avulla ymmärtämään erilaisuutta, tasavertaisuutta ja monentyyppistä kommunikointia.

Breikkeri on ainutlaatuinen ratkaisu lisäämään oppilaiden aktiivisuutta koulupäivän aikana ja tukemaan samanaikaisesti opetussuunnitelman laaja-alaisen osaamisen tavoitteita – koulupäivää rytmittäen.

Tutustu Breikkeriin!

Tule tapaamaan kollegojasi ja kuulemaan, miten laaja-alaisten taitojen harjoittelusta tulee elämyksellistä, toiminnallista, yhteisöllistä ja innostavaa.

Kuinka yhdistetään digitaalisuus, toiminnallisuus ja opsin laaja-alainen oppiminen?

Tilaisuuden ohjelma:

  • Kahvitarjoilu
  • Breikkerin esittely: Sanna Virtanen, Happia Oy:n toimitusjohtaja, liikuntakasvatuksen ammatillinen opettaja, kouluttaja sekä Breikkerin äiti
  • Puheenvuoro: Sari Kuivas, fysioterapeutti ja soveltavan liikunnan asiantuntija, VAU ry

Perjantaina 26.1.2018
Educa-messujen yhteydessä:

klo 14.00–14.45 Haaga-Helia AMK, Helsinki, 2. krs kokoustila.
Ratapihantie 13, Helsinki.

Tilaisuus on maksuton. Tilaisuuteen osallistujat saavat Breikkeristä tuntuvan tarjouksen, joka on saatavilla vain tapahtuman kautta.

Ilmoittaudu mukaan!

    Sitovat ilmoittautumiset ke 24.1. klo 16 mennessä. Ole nopea, niin ehdit varmasti tilaisuuteen, paikkoja on rajoitetusti.

    Lisätiedot: Sanna Virtanen, sanna@nullhappia.fi, puh. 040 759 5492.

    Välitäthän kutsun ystävällisesti kollegoillesi ja muille organisaatiosi jäsenille, jos katsot tilaisuuden sopivan myös heille! Tervetuloa!