Kuinka yhdistetään digitaalisuus, liikunnallisuus sekä VASUN laaja-alainen oppiminen?

Aika perjantai 15.12.2017

klo 8:15 – 09:00 sekä 12:15 – 13:00, valitse sinulle sopivampi!

Paikka Co-work by OP Lab, Hallituskatu 12, Oulu

Oululainen Happia Oy lanseerasi elokuussa 2017 alakouluille suunnatun toiminnallisen verkkopalvelun, Breikkerin, tukemaan OPS:n laaja-alaista osaamista. Palvelu on otettu jo laajalti käyttöön suomalaisissa kouluissa sekä Suomi-kouluissa Tallinnassa ja Shanghaissa.

Breikkeri laajenee varhaiskasvatukseen alkuvuonna 2018

Breikkeri on vuorovaikutus-, tunne- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä liikunnallisuutta yhdistävä tarinallinen verkkopalvelu, joka monipuolisten toiminnallisten tehtävien avulla vahvistaa lapsen kokonaishyvinvointia. Mukaansatempaavat tehtävät pohjautuvat varhaiskasvatuksen perusteisiin. Tehtäviin johdattavat Breikkerin valloittavat hahmot, Ömpit, jotka opastavat lapsia omien vahvuuksiensa kautta. Ömpit opettavat leikin avulla ymmärtämään erilaisuutta, tasavertaisuutta ja monentyyppistä kommunikointia.

Varhaiskasvatuksen perusteet linjaavat ensimmäistä kertaa tavoitteita myös digitaalisuutta koskevaan kasvatukseen ja sen innostavaan käyttöön osana arkielämää. Tähän Breikkeri on ainutlaatuinen ratkaisu.

Tule tapaamaan kollegojasi ja kuulemaan ensimmäisten joukossa, miten laaja-alaisten taitojen harjoittelusta tulee elämyksellistä, toiminnallista, yhteisöllistä ja innostavaa.

Tilaisuuden ohjelma:

  • Kahvitarjoilu
  • Breikkerin esittely: Sanna Virtanen, Happia Oy:n toimitusjohtaja, opettaja ja varhaiskasvatuksen kouluttaja sekä Breikkerin äiti
  • Puheenvuoro: Sari Kuivas, fysioterapeutti ja soveltavan liikunnan asiantuntija, VAU ry

Aika: Perjantai 15.12.2017 kello 8.15–09.00 ja 12.15–13.00 (voit valita, kumpi sopii paremmin aikatauluihisi)

Paikka: Co-work by Op Lab https://cowork.op-lab.fi/  Hallituskatu 12 90100 Oulu – tapahtumatila, 2. krs

Saapuminen paikalle: Op Lab sijaitsee Oulun kaupungintalon vieressä. Paikan edessä on rajoitettu määrä parkkipaikkoja, joten auto kannattaa jättää joko torille tai Kivisydämeen.

Hinta: tilaisuus on maksuton. Tilaisuuteen osallistujat saavat merkittävän ennakkotarjouksen Breikkeristä.

Ilmoittaudu mukaan!

    Sitovat ilmoittautumiset to 14.12. klo 16 mennessä. Ole nopea, niin ehdit varmasti haluamaasi ajankohtaan, paikkoja on rajoitetusti. Lisätiedot: Sanna Virtanen sanna@nullhappia.fi, puh. 040 759 5492.

    Välitäthän kutsun ystävällisesti kollegoillesi ja muille organisaatiosi jäsenille, jos katsot tilaisuuden sopivan myös heille!