Muksu- ja Junnumuuvit ovat Happian omat koulutuspaketit lasten parissa työskenteleville ammattilaisille. Koulutus antaa työkalut ja valmiudet Muksu- ja Junnumuuvit -tuntien pitämiseen lapsille esimerkiksi päiväkodeissa, kerhoissa, kouluissa.

Muksu- ja Junnumuuvit ovat mukaansatempaavia liikunnallisia tunteja, joissa lapset käyttävät kehoaan luovalla tavalla, innostuen ja taitojaan kehittäen. Tunnit yhdistää perusvoimistelua, tanssia, välineiden käsittelyä ja mielikuvaliikuntaa. Muksu- ja Junnumuuvit on Happian toimitusjohtaja Sanna Virtasen kehittämä koulutuskonsepti, joka on jo vuosia innostanut niin aikuisia kuin lapsia.

Muksumuuvit

Muksumuuvit on tarkoitettu 3–6 -vuotiaille tytöille ja pojille. Tunti etenee tietyn rakenteen mukaan koostuen laululeikeistä, kehonhallintaharjoituksista ja temppuiluista, mielikuvitusrikkaista tanssipätkistä, välinekokeiluista ja rauhoittumisleikeistä.

Junnumuuvit

Junnumuuvit on 7–10-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu liikuntatuokio. Tunti sopii sekä tytöille että pojille. Tunti etenee tietyn rakenteen mukaan sisältäen tasapaino-, ketteryys-, reaktio-, rytmi- ja koordinaatiokykyä kehittäviä harjoitteita; perusliikuntataitoja, jotka tukevat pidemmälle vietyä lajitaitoharjoittelua. Tunti koostuu reippaasta lämmittelystä, monipuolisista kehonhallintaharjoituksista, tanssipätkistä, välinekokeiluista ja rauhoittumisleikeistä luovuutta säästelemättä.

Mukaan muuvien maailmaan?

Haluatko saada työkalut, valmiudet ja valmiit rakenteet Muksu- tai Junnumuuvien vetämiseen? Koulutus on tarkoitettu opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille julkisella ja yksityisellä sektorilla. Koulutuksen kesto on 3 tuntia ja niitä järjestetään ympäri Suomen.

Kysy lisää ja pyydä tarjous