Breikkeri Junior on keväällä 2018 lanseerattu helppokäyttöinen verkkotyökalu varhaiskasvatusalan ammattilaisille.  Harjoitteet pohjautuvat varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden laaja-alaisen osaamisen tavoitteisiin ja tukevat lasten hyvinvointia ja elämäntaitojen vahvistamista iloisella ja leikkisällä tavalla.

Breikkeri Junior – varhaiskasvatustyön tueksi

 

Breikkeri-Junior-logo-vertical (1)

“Olemme käyttäneet Breikkeriä esiopetusryhmässä lähes päivittäin. Meillä on päivärytmissä Breikkerille oma kohta mihin pieni Breikkerihetki luontevasti sopii. Ryhmämme on tuettu esiopetusryhmä, jossa korostuu kielen kehityksen haasteet. Ryhmässämme on lapsia myös S2-statuksella. Ryhmän lapset pitävät Breikkeristä todella paljon, poikkeuksetta kaikki osallistuvat Breikkerihetkeen ja sitä usein jo aikuiselta kyselläänkin. Erityisen paljon nautitaan erilaisista jameista, mutta yhtä innolla lapset tekevät esimerkiksi tunnetaitotehtäviä. Usein toivottuja ovat myös kehuhippa ja ilmaisuhippa. Breikkerissä hyvää on ehdottomasti se, että Breikkeri mahdollistaa osallistumisen matalalla kynnyksellä.  On ollut upeaa nähdä kun lapsi, joka ei muuten nauti liikunnasta suorastaan imeytyy Breikkerin jamien mukaan. Ryhmässämme tärkeäksi on noussut myös se näkökulma, että ei tarvita yhteistä kieltä osatakseen Ömppien ohjaamaa jumppaa, kaikki voivat osallistua. Breikkerin ansiosta ryhmämme lapset ovat oppineet toimimaan paremmin yhdessä. Parijamittelut ja erilaiset ilmaisutehtävät ovat hitsanneet ryhmähenkeä ja nyt seuraan ilolla kun lapset nauttivat yhdessä tekemisestä parista riippumatta. Olemme oppineet myös vahvuuksistamme ja Breikkeri on ollut yksi väline toteuttaa positiivista pedagogiikkaa.”

Heli Hievanen
varhaiskasvatuksen opettaja Soppeenmäen esiopetus, Saurion päiväkoti Ylöjärvi

 

“Olemme innoissamme päästessämme käyttämään Breikkeri Junioria päiväkotimme arjessa. Meille tärkeät asiat kuten elämyksellisyys ja toiminnallisuus toteutuvat hyvin Breikkeri Juniorin harjoituksissa ja verkkopalvelu on helppo ottaa käyttöön ryhmiemme digilaitteilla. Sympaattisten hahmojen – Ömppien – kanssa voimme yhdessä opetella hyvinvointi- ja vuorovaikutustaitoja.  Hienoa, että meillä on käytössämme palvelu, joka pohjautuu varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin ja opettaa digitaitoja hauskalla ja toiminnallisella tavalla.”

Katariina Hyrkäs
 päiväkodinjohtaja
Päiväkoti Kotola, Oulu

Haluasitko Breikkeri Juniorin päiväkodillesi?

Tutustu Breikkeri Junioriin ja ihastu valloittaviin Ömppeihin. Tiesitkö, Ömpit ovat keskenään hyvin erilaisia – aivan kuten me ihmisetkin. Erityispiirteidensä kautta Ömpit opastavat lapsia tunnistamaan omia vahvuuksiaan ja ymmärtämään erilaisuutta.

Siirry Breikkeri Junioriin