Breikkeri on ainutlaatuinen hyvinvointikasvatuksen verkkotyökalu alakouluille. Breikkeri sisältää innostavia tehtäviä, jotka vievät oppilaat Ömppi-hahmojen kanssa harjoittelemaan muun muassa vuorovaikutus-, tunne- ja ongelmanratkaisutaitoja – terveellisiä elämäntapoja unohtamatta. Tehtävät tukevat opetussuunnitelman laaja-alaisen osaamisen tavoitteita. Harjoitteet rytmittävät koulupäivää tarjoten 5-10 minuutin virikkeellisen tauon ja toimien happihyppyinä varsinaisen aineopetuksen keskellä: opettajan valitsema tehtävä voi olla aktivoiva tai rauhoittava, yksilö-, pienryhmä- tai koko luokan yhteistehtävä.

Breikkeri-Viuhkakuva

Ruutuaikaa, joka liikuttaa

Breikkeri-logo

Open työkalupakki ja lasten lelulaatikko

Kaveritaidot ja parityöharjoitukset – Breikkeri yhdistää oppilaat

Breikkeri osallistaa ja vahvistaa oppilaiden välistä vuorovaikutusta. Se on luonteva osa opetusta johon kaikki voivat osallistua. Breikkerin harjoitteet voidaan suorittaa luokkatilassa ilman erityisiä valmisteluja. Ömppi-hahmot kulkevat mukana harjoitteissa ja innostavat oppilaita.

Kempeleen alakouluissa luodaan aktiivisuutta edistävää kulttuuria

Kempeleen alakouluissa luodaan aktiivisuutta edistävää kulttuuria

“Breikkeri-konsepti koulupäivän rytmittäjänä on mainio. Aivot ja aistit tarvitsevat päivän aikana erityyppistä ravintoa, jotta ylläpidetään vireystilaaja kyetään suuntaamaan tarkkaavaisuutta. Kehotietoisuutta ja eri aisteja ruokkivat toiminnalliset tehtävät tuottavat flow-tiloja, joissa luovuus kukkii ja siten myös ongelmanratkaisutaitojen kehittymiselle on otollinen olotila.”

Sari Kuivas
fysioterapeutti ja soveltavan liikunnan asiantuntija, Vau ry

“Breikkeristä erityisen tekee valloittavat hahmot ja laadukas, visuaalisesti houkuttava ympäristö. Jokainen tehtävä on monipuolisesti kehittävä ja sopii tehtäväksi useammankin kerran!”

Marjo Paappanen
luokanopettaja 
Pihlajamäen ala-aste, Helsinki

“Tuemme koulua eri tavoin vuosittain. Mietimme sopivaa kohdetta ja löysimme Breikkerin. Se osoittautui kiinnostavaksi ja innostavaksi työkaluksi nimenomaan meille tärkeiden asioiden, kuten terveellisten elämäntapojen ja vuorovaikutustaitojen, opetteluun. Myös koululla innostuttiin ja niinpä vanhempainyhdistys kustansi Breikkerin koululle.”

Ninnu Kinnunen
Herajärven koulun vanhempainyhdistys, Saarijärvi

Kiinnostuitko?

Breikkeri on käytössä jo lukuisissa alakouluissa ympäri Suomen. Tutustu Breikkeriin, tutki esimerkkiharjoitteita ja anna Ömppien hurmata ja innostaa toiminnallisen oppimisen pariin.

Siirry Breikkeriin