Happialla on vankka kokemus opettajien, varhaiskasvattajien sekä näiden alojen opiskelijoiden kouluttamisesta osana valmiita opintokokonaisuuksia sekä ammatillisina lisä- ja täydennyskoulutuksina.

Koulutuksillemme ominaista on innostava ja happirikas ilmapiiri sekä käytännönläheinen ja elämänmakuinen, toiminnallinen lähestymistapa vahvan asiantuntemuksen lisäksi. Teemme räätälöityjä koulutuspäiviä ja -kokonaisuuksia liikunta- ja hyvinvointikasvatuksen eri osa-alueiden tiimoilta. Lisäksi Happian toimitusjohtaja Sanna Virtasella on näyttötutkintomestarin pätevyys ja hän tekee myös arvioijana toimimista liikunta-alan tutkintotilaisuuksissa.

Asiakkaitamme ovat mm. erilaiset koulutuspalvelujen tarjoajat, oppilaitokset sekä opetus- ja kasvatusalan ammattilaisten työnantajat yksityisellä ja julkisella sektorilla.

Pyydä tarjous tuntiopetuksesta tai erillisestä koulutuspaketista – tai kerro, minkälaiselle koulutukselle teillä olisi tarvetta. Neuvotellaan yhdessä kokonaisuus, joka vastaa parhaiten tarpeisiinne.

Koulutuspalvelut yritys- ja työelämälle

Happia tekee luentoja ja mukaansatempaavia koulutuksia myös työyhteisöille hyvinvointitaitojen ympäriltä. Haluatko innostavan happihypyn työpäivän keskelle? Toivotko vinkkejä työhyvinvoinnin lisäämiseen tai keinoja työpäivien rytmittämiseen liikunnallisten virikeharjoitusten avulla?

Happian liikuntakasvatuksellisen asiantuntemuksensa kautta saatte uutta näkökulmaa työssäjaksamiseen ja työntekijöiden omaan hyvinvointiin. Annamme konkreettisia keinoja tuottaa toiminnallista työhyvinvointia jokaiseen työpäivään.

circle-gradient