Hei äiti tai isä, kaipaatko liikettä, virtaa ja yhteistä iloa – tarvitsetko happia – perhevapaan keskellä?

Tule saamaan energiaa pikkulapsiarkeen ja pitämään hauskaa aikuisen ja lapsen yhteisessä liikuntatuokiossa, seitsemän kerran perhemuuveissa. Jokaisessa tuokiossa on oma tarinallinen teemansa. Näissä ryhmissä nauttivat ja innostuvat sekä aikuinen että lapsi!

Ryhmien ohjaajana toimii kokenut liikuntakasvatuksen ammattilainen, kahden vikkelän tytön äiti, perheliikuntakouluttaja ja yrittäjä Sanna Virtanen. Ohjaajana Sanna on innostava ja heittäytyvä, luova ja hullunkurinen, helposti lähestyttävä ja turvallinen aikuinen. Tuntirakenteet on suunniteltu lapsen liikunnallista ja sosio-emotionaalista kehitystä tukien, punaisena lankana liike, leikki ja luovuus.

AIKUINEN-LAPSI -liikuntatuokiot

Oulu, Kulttuurikeskus Valve, tanssisali 2

Keskiviikkoisin 17.1.–28.2.2018

Vauvamuuvit-ryhmä

 • klo 11.00-11.30
 • aikuinen ja 2-12 kuukauden ikäinen lapsi
 • 7 kertaa, hinta 59 euroa

Aikuisen ja vauvan hauska, tarinallinen liikuntatuokio, joka tukee vuorovaikutussuhteen kehittymistä. Monipuolisia kanto-otteita sisältävän mielikuvaliikunnan avulla vauvan käsittelyvarmuus kasvaa ja vauva saa aikuisen sylissä kehollisen kokemuksen liikkeen rytmistä ja musiikista. Tunti koostuu laululeikeistä, loruista, vauvan kehonhahmotusharjoituksista, yhteisistä tanssipätkistä, tarinallisista seikkailuista, välinekokeiluista sekä aikuisen kehoa huoltavista harjoituksista. Kun lapsi oppii kävelemään, voitte siirtyä taaperomuuveihin.

Taaperomuuvit-ryhmä

 • klo 9.30–10.15
 • aikuinen ja 1-2 vuoden ikäinen lapsi
 • 7 kertaa, hinta 59 euroa
 • RYHMÄ ON TÄYNNÄ! Ilmoittaudu taaperon kanssa klo 10.15 alkavalle tunnille pikaisesti, niin varmistat paikkasi muuveissa. Jos haluat, voit myös jäädä jonottamaan tähän ryhmään pääsyä, mutta silloin emme voi taata sinulle paikkaa, vaan ilmoitamme sinulle, jos ryhmään vapautuu paikka.

Aikuisen ja lapsen hauska, tarinallinen liikuntatuokio, joka opettaa vuorovaikutus- ja ryhmässä toimimisen taitoja sekä tukee lapsen perusliikkeiden oppimista. Lisäksi yhteinen tuokio tukee pikkulapsiajan arkea ja vanhemman jaksamista. Tunti koostuu laululeikeistä, loruista, lapsen kehonhahmotusharjoituksista, yhteisistä tanssipätkistä, tarinallisista seikkailuista, temppuilusta ja välinekokeiluista.

 • RYHMÄ ON TÄYNNÄ! Ilmoittaudu taaperon kanssa klo 10.15 alkavalle tunnille pikaisesti, niin varmistat paikkasi muuveissa. Jos haluat, voit myös jäädä jonottamaan tähän ryhmään pääsyä, mutta silloin emme voi taata sinulle paikkaa, vaan ilmoitamme sinulle, jos ryhmään vapautuu paikka.

Taapero- ja lastenmuuvit-ryhmä

 • klo 10.15–11.00
 • aikuinen ja 1-2 vuotias lapsi tai useampi alle kouluikäinen lapsi
 • 7 kertaa, hinta 59 euroa

Aikuisen ja lasten hauska, tarinallinen liikuntatuokio, joka opettaa vuorovaikutus- ja ryhmässä toimimisen taitoja sekä tukee lasten perusliikkeiden oppimista omalla ikä- ja taitotasollaan. Lisäksi yhteinen tuokio tukee pikkulapsiajan arkea ja vanhemman jaksamista. Tunti koostuu laululeikeistä, loruista, lasten kehonhahmotusharjoituksista, yhteisistä tanssipätkistä, tarinallisista seikkailuista, temppuilusta ja välinekokeiluista. Aikuinen voi osallistua tuokioon taaperon tai useamman alle kouluikäisen lapsen kanssa.

ILMOITTAUTUDU MUKAAN TAI OSTA KURSSI LAHJAKSI!

Sitovat ilmoittautumiset ja oman paikan ostaminen kurssille alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi, joka tulee maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä. Kursseilla on hyvin rajoitetusti paikkoja, sillä haluamme pitää ryhmät tiiviinä ja kotoisina, joten toimi nopeasti.

Lisätiedot: Sanna Virtanen, sanna@nullhappia.fi, p. 040 759 5492

Tervetuloa!

  Maksajan tiedot

  (täytetään, mikäli eri kuin osallistuja)