Uutta varhaiskasvatuksessa – Breikkeri Junior ennakkomyynnissä nyt!

Uutta varhaiskasvatuksessa – Breikkeri Junior ennakkomyynnissä nyt!

Päiväkodit ja perhepäivähoitajat! Helmikuussa julkaistaan täysin uudenlainen palvelu lasten elämäntaitojen toiminnalliseen harjoitteluun.

Breikkeri Junior pohjautuu varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin ja tukee varhaiskasvatuksen ammattilaisia lasten hyvinvointikasvatuksessa. Se sisältää mm. monikanavaisia tehtäviä, musiikkia, tietoisuus-, mindfulness- ja kehollisen ilmaisun harjoituksia sekä motivoivia tsemppikortteja, jotka kaikki vahvistavat lasten itsetuntemusta, vuorovaikutustaitoja ja kokonaishyvinvointia.

Katso Breikkeri Juniorin alle minuutin mittainen esittelyvideo!

ENNAKKOMYYNTI 31.1. SAAKKA!

Breikkeri Junior on ennakkomyynnissä nyt ja sen ovat hankkineet jo lukuisat päiväkodit ympäri Suomen. Myös ensimmäiset perhepäivähoitajat ovat tilanneet Breikkerin työvälineekseen.

Päiväkodit: 299 euroa (norm. 399) + alv 24 %.
Perhepäivähoitajat: 189 eur (norm. 209) + alv 24%.

Sopimus sisältää Breikkerin käyttöoikeuden 1.2.-31.12.2018. Ennakkomyyntihinnat ovat voimassa 31.1.2018 saakka.

KIINNOSTUITKO? Ota yhteyttä!

Sanna Virtanen, puh. 040 759 5492, sähköposti: sanna@nullhappia.fi.
Voit myös jättää yksityisviestin Facebookissa www.facebook.com/wearehappia tai ottaa yhteyttä Breikkeri.fi-sivulla chatin tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Tutustu myös Breikkeri Juniorin isosisareen, alakoulujen Breikkeriin www.breikkeri.fi, joka lanseerattiin syksyllä 2017. Jo yli 10.000 alakoululaista Suomessa harjoittelee laaja-alaisia taitoja Breikkerin avulla!