Kuinka yhdistetään digitaalisuus, liikunnallisuus sekä vasun perusteiden laaja-alainen oppiminen?

Tule kuulemaan, ihastumaan ja kokemaan. Helmikuussa lanseerattava Breikkeri Junior esitellään ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudulla julkisesti!

Perjantai 26.1.2018

klo 9.30 Technopolis Aviapolis, Vantaa
klo 15.00 Haaga-Helia AMK, Helsinki

Lue lisää tältä sivulta, valitse sinulle sopivampi tilaisuus ja ilmoittaudu pikaisesti. Tapahtuma on maksuton, mutta paikkoja on tilan vuoksi rajoitetusti.

Elämyksellistä hyvinvointikasvatusta tarjoava Happia Oy lanseerasi elokuussa 2017 alakouluille suunnatun toiminnallisen verkkopalvelun, Breikkerin, tukemaan OPS:n laaja-alaista osaamista. Palvelu on saanut innostuneen vastaanoton ja se on otettu jo laajalti käyttöön suomalaisissa alakouluissa sekä Suomi-kouluissa Tallinnassa ja Shanghaissa.

Nyt Breikkeri tulee myös varhaiskasvatukseen. Katso yläpuolella oleva esittelyvideo: tätä kaikkea on Breikkeri Junior!

Uudenlaista elämäntaitojen harjoittelua päiväkoteihin!

Breikkeri on vuorovaikutus-, tunne- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä liikunnallisuutta yhdistävä tarinallinen verkkopalvelu, joka monipuolisten toiminnallisten tehtävien avulla vahvistaa lapsen kokonaishyvinvointia. Mukaansatempaavat tehtävät pohjautuvat varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin. Tehtäviin johdattavat Breikkerin valloittavat hahmot, Ömpit, jotka opastavat lapsia omien vahvuuksiensa kautta. Ömpit opettavat leikin avulla ymmärtämään erilaisuutta, tasavertaisuutta ja monentyyppistä kommunikointia.

Varhaiskasvatuksen perusteet linjaavat ensimmäistä kertaa tavoitteita myös digitaalisuutta koskevaan kasvatukseen ja sen innostavaan käyttöön osana arkielämää. Tähän Breikkeri on ainutlaatuinen ratkaisu.

Tule tapaamaan kollegojasi ja kuulemaan ensimmäisten joukossa, miten laaja-alaisten taitojen harjoittelusta tulee elämyksellistä, toiminnallista, yhteisöllistä ja innostavaa.

Kuinka yhdistetään digitaalisuus, liikunnallisuus ja vasun perusteiden laaja-alainen oppiminen?

Tilaisuuden ohjelma:

  • Kahvitarjoilu
  • Breikkerin esittely: Sanna Virtanen, Happia Oy:n toimitusjohtaja, liikuntakasvatuksen ammatillinen opettaja ja varhaiskasvatuksen kouluttaja sekä Breikkerin äiti
  • Puheenvuoro: Sari Kuivas, fysioterapeutti ja soveltavan liikunnan asiantuntija, VAU ry

Perjantaina 26.1.2018

klo 9.30–10.15 Technopolis Aviapolis, kokoustila Finlandia
Teknobulevardi 3-5 A, Vantaa

klo 15.00–15.45 Haaga-Helia AMK, Helsinki, 2. krs kokoustila
Ratapihantie 13, Helsinki

Tapahtumat ovat samansisältöiset. Voit valita, kumpi aika ja paikka sopii sinulle paremmin.

Hinta: tilaisuus on maksuton. Tilaisuuteen osallistujat saavat Breikkeri Juniorista tuntuvan ennakkotarjouksen, joka on saatavilla vain tapahtuman kautta.

Ilmoittaudu mukaan!

    Sitovat ilmoittautumiset ke 24.1. klo 16 mennessä. Ole nopea, niin ehdit varmasti haluamaasi tilaisuuteen, paikkoja on rajoitetusti.

    Lisätiedot: Sanna Virtanen, sanna@nullhappia.fi, puh. 040 759 5492.

    Välitäthän kutsun ystävällisesti kollegoillesi ja muille organisaatiosi jäsenille, jos katsot tilaisuuden sopivan myös heille! Tervetuloa!