circle-gradient

Happia on syntynyt vuonna 2017 ilosta, halusta ja intohimosta tuottaa elämyksellistä hyvinvointia kouluihin ja päiväkoteihin. Sittemmin palvelut ovat laajentuneet urasuunnittelun ja työelämän pariin.

Happian valloittava tiimi koostuu koulutus- ja kasvatusalan sekä liiketoiminta- ja digitaalisen osaamisen ammattilaisista.

Happian perustaja ja verkkopalvelu Breikkerin äiti on Sanna Virtanen: opettaja, pitkän linjan kouluttaja ja valmentaja sekä kahden vikkelän tytön äiti. Sanna on toiminut opettajana eri oppiasteilla sekä luonut moniammatillisissa kehittämishankkeissa ja -tiimeissä ratkaisuja elämänkaaren kattavan hyvinvoinnin lisäämiseen koko työuransa ajan, viimeiset 5 vuotta yrittäjänä hyvin verkostomaisesti. Hänen intohimonsa on löytää jokaisen yksilön ainutlaatuinen erottuvuus ja vahvuuspotentiaali sekä auttaa yksilöitä oppimispoluillaan ja urakehityksessään, itsetuntemuksen vahvistumisessa ja kiinnittymään yhteisöihin saaden näin organisaatiotkin menestymään.

Sanna on raikas tuulahdus iloa, valoa ja energiaa – kaikkea tätä on myös Happia. Se näkyy ja tuntuu myös kaikissa tuotteissamme ja palveluissamme. Breikkerin Ömppi-hahmoista Sanna samaistuu eniten Bigiin, joka on herkkä ja tunteellinen. Positiivisen ilmapiirin luoja.

Ilkka Kaikuvuo on Happian hallituksen puheenjohtaja. Hän on ollut perustamassa ja kehittämässä useita yrityksiä kuten Surveypal ja Framery, toimii useiden yritysten hallituksissa, tekee enkelisijoituksia ja on startup-advisor. Kahden lapsen isä ehtii vapaa-ajallaan yritysten kehittämisen lisäksi juoksulenkille ja metsään pyöräilemään.

Elinikäinen liikkuminen ja liikunnallisen elämäntavan oppiminen on Ilkalle tärkeää!

Breikkerin Ömppi-hahmoista Ilkka muistuttaa Egiä – ratkaisukeskeistä, suunnitelmallista ja leikkisää tutkijaa.

Jyri on Happian kiintiöinsinööri, hallituksen jäsen ja liiketoiminnan kehitysmoottori. Kiintiöinsinöörin rooliin ja tehtäviin kuuluu kaikki mitä Sanna ei taida, joten rooli on varsin kapea. Jyri on harjoittanut työurallaan menestyksekkäästi myyntitehtäviä ja kehittänyt sekä työnantajansa että asiakkaidensa liiketoimintaa. Onpa hän kerennyt perustamaan Startupinkin ennen Happiaan liittymistä.

Vapaa-ajalla tämä Breikkerin nopeatempoinen ja rohkea etenijä Bloki tykkää ravita itseään erilaisilla ruokakokemuksilla niin omassa kuin muidenkin keittiöissä. Jyri on myös intohimoinen kiakkomiäs, joka vapaa-ajallaan tuomaroi, valmentaa ja väistelee kiekkoja maalilla. Ihmisten auttaminen, uuden oppiminen ja kehittäminen on lähellä Jyrin sydäntä.

Jouni Aarnipuro on Happian oma luovan suunnittelun asiantuntija. Hän on myös Happian perustajaosakas. Jounin kynästä on syntynyt muun muassa Breikkerin valloittavat hahmot – Ömpit. Jouni on hahmoista taiteellinen ja rauhallinen kuuntelija Zeni.

Happian tiimissä Jounin rooli on selkeä: hän on suunnitellut Happian ja sen tuotteiden visuaaliset linjaukset ja myös osaltaan tekee niiden mukaisia toteutuksia. Hän on myös yrityksen digiasiantuntija, jonka puoleen muu tiimi kääntyy, kun tarvitaan teknistä osaamista ja näkemystä.

Breikkeri <3

Breikkerin sisällöt ovat opetus- ja
liikunta-alan ammattilaisten kehittämiä.

Tutustu Breikkerin tekijöihin

Breikkeri Junior <3

Breikkeri Juniorin sisällöt ovat kasvatus- ja
liikunta-alan ammattilaisten kehittämiä.

Tutustu Breikkeri Juniorin tekijöihin

Happia on tila, jossa on hyvä olla.

Teemme yhteistä matkaa asiakkaidemme ja kohderyhmiemme kanssa, haluamme olla läsnä elämänkaaren eri vaiheissa ja auttaa harjoittamaan hyvinvointia edistäviä taitoja päiväkodeissa, kouluissa ja työelämässä.

Ota yhteyttä