Happia tuottaa erilaisia palveluita erityisesti opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille, yrityksille ja työyhteisöille. Lähestymme hyvinvointia tuoreella, innostavalla tavalla – liikuntakasvatuksellisella otteella myös mielen taitoja vahvistaen. Uskomme, että toiminnallisuuden kautta voi kasvattaa myös henkistä pääomaa ja vuorovaikutustaitoja kaikissa elämänvaiheissa.

Tuotteidemme loppukäyttäjät ovat aivan tavallisia ihmisiä elämänkaaren eri vaiheissa: lapsia, nuoria, työikäisiä, varttuneita. Teemme palveluitamme heitä varten sillä periaatteella, että innostava ja kasvattava hyvinvointi kuuluu kaikille.

Tutustu palvelutarjontaamme ja käänny rohkeasti puoleemme, pyydä tarjous, kysy, ihmettele, innostu kanssamme. Innovoimme jatkuvasti myös uusia palveluja ja teemme yhteistyötä erilaisten tahojen kanssa. Sinä voit olla seuraava.

Ota yhteyttä

Breikkeri

Breikkeri on verkkotyökalu peruskouluille, uuden opetussuunnitelman tavoitteiden mukaiseen laaja-alaiseen oppimiseen.

Tutustu

Muksumuuvit

Muksu- ja Junnumuuvit ovat Happian omat koulutuspaketit lasten parissa työskenteleville ammattilaisille. Koulutus antaa työkalut ja valmiudet Muksu- ja Junnumuuvit -tuntien pitämiseen lapsille esimerkiksi päiväkodeissa, kerhoissa, kouluissa.

Tutustu

Koulutukset

Teemme monipuolisia koulutuksia oppilaitoksille ja muille yhteisöille. Tuntiopetukset, räätälöidyt kurssit ja valmennukset, sopimuskumppanuudet, näyttötutkintojen arvioinnit…

Tutustu